EerlijkWinkelen: app voor duurzaam winkelen

Ben je op zoek naar fair trade, biologische of tweedehands producten? Dan mag de EerlijkWinkelen app niet ontbreken. Met deze applicatie kan je een bepaalde route volgen door je dorp of stad, waarmee je de winkels vind die duurzame producten verkopen.

EerlijkWinkelen

In 2010 zijn er door vrijwilligers EerlijkWinkelen routes in Amsterdam, Utrecht en Den Haag gelanceerd. Sinds december 2014 zijn er meer dan 40 gemeenten aan de app toegevoegd. Wanneer je in stad bent en opzoek bent naar winkels die fair-trade, biologische of tweedehands spullen verkopen, dan mag de EerlijkWinkelen app niet ontbreken. Er is een handig zoeksysteem waarmee je kunt filteren op categorie. Zo blijven alleen de winkels in het overzicht staan die aan je filter voldoen.

EerlijkWinkelen

Wanneer je de app opent zal deze naar je locatie kijken. Van de stad waar je op dat moment bent zullen de winkels in een overzicht verschijnen. Je kunt vervolgens kiezen of je een kaart of lijst overzicht wilt en natuurlijk is het ook mogelijk om handmatig te zoeken op een andere stad.

EerlijkWinkelen

Via een deel-knop is het mogelijk om aan vrienden en volgers te laten weten naar welke winkel je bent geweest. Om het overzicht van winkels zo volledig en recent mogelijk te houden is het ook mogelijk om tips door te geven via de tip button in de app. De applicatie EerlijkWinkelen kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

EerlijkWinkelen
EerlijkWinkelen
Ontwikkelaar: EerlijkWinkelen
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel