Feli: frisse app helpt je om het perfecte cadeau te vinden

Het is vaak lastig om een leuk cadeau voor iemand te vinden, zeker met de feestdagen als sinterklaas en kerst in aantocht. Feli helpt je aan de hand van een aantal vragen om het perfecte cadeau voor de ander te vinden.

Feli

Feli is een frisse, overzichtelijke applicatie die je helpt een leuk cadeau te vinden. Wanneer je de applicatie opent heb je de mogelijkheid om een avatar te kiezen. Vervolgens vul je de naam, de geboortedatum en het bedrag dat je wilt uitgeven in. Je hebt hierbij de keuze uit drie prijsklassen: €0-20, €20-40 en €40-60. Hierna krijg je een paar vragen over de jarige.

Aan de hand van deze gegevens probeert Feli leuke cadeaus te vinden die bij de jarige passen. Je kunt net als bij Tinder vegen over de afbeelding zodat je hem kunt verwerpen of behouden. Ook vind je onder de foto de drie opties. Als het perfecte cadeau ertussen zit, kun je het artikel via Feli bestellen. Je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel waar het product te koop is.

Downloaden

De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Inloggen doe je met je e-mailadres of met je Facebook account. Downloaden kan via onderstaande button.

Feli
Feli
Ontwikkelaar: Feli
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel