Hydro Coach vertelt je wanneer je water moet drinken

Iedere dag voldoende water drinken is belangrijk, zeker bij hoge temperaturen. Om je een handje te helpen is er Hydro Coach, deze app herinnert je wanneer het tijd is om wat water te drinken.

Hydro Coach

De app Hydro Coach is een handige applicatie die er voor zorgt dat je genoeg water drinkt. Wanneer je de applicatie voor het eerst opent kun je je aanmelden of er voor kiezen de app te gebruiken zonder te registreren. Voordeel van het aanmelden is dat je dan op meerdere apparaten je watergebruik kunt bijhouden. Na het invullen van persoonlijke informatie zoals naam, leeftijd en gewicht waarna wordt berekend hoeveel water je dagelijks in moet nemen.Hydro Coach appJe ziet in een oogopslag hoeveel water je hebt ingenomen en nog in moet nemen als je de applicatie opent. In een dagboek houdt Hydro Coach bij hoeveel water je hebt gedronken vandaag, gisteren en de afgelopen week. Ook kun je handige statistieken opvragen per week, wil je een maandelijks overzicht dan kun je kijken naar de Pro versie die 3,49 euro kost.Hydro Coach appOok heeft Hydro Coach een flink aantal vrij te spelen prestaties bij de applicatie gevoegd. Deze prestaties tellen mee bij je Google Play Games account. Zo ontgrendel je een prestatie en XP-punten voor het drinken van 10 glazen water of ongezoet vruchtensap.Hydro Coach app

Hydro Coach is gratis te downloaden uit de Google Play Store, de app bevat advertenties die voor een eenmalige in-app aankoop zijn te verwijderen voor 1,49 euro.

Hydro Coach: drink water
Hydro Coach: drink water
Ontwikkelaar: Codium App Ideas
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel