In Use: erg handige app zet je telefoon op stil als je hem gebruikt

Heb je je ook wel eens afgevraagd waarom je telefoon bij elke melding geluid maakt terwijl je hem in gebruik hebt. Vind je dit ook irritant en onnodig en wil je graag dat hij stil is als je hem gebruikt? Dan is de app In Use applicatie de oplossing.

In Use: geen onnodige meldingen

Met In Use heb je de mogelijkheid om de geluiden die afgespeeld worden tijdens het gebruik gedempt worden. Het gaat hier om meldingen voor het ontvangen van berichten, telefoonoproepen en andere meldingen. Deze worden uitgezet op het moment dat je je telefoon gebruikt. Aangezien je toch op dat moment op je scherm kijkt is het niet nodig om je op elke melding te attenderen met geluid.

Gebruik

De applicatie is zeer eenvoudig in gebruik en in minder dan een minuut te configureren. Als eerst kies je de profielen voor als het scherm aan staat en uit staat. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om telefonische oproepen toch te melden doormiddel van geluid ongeacht het gekozen profiel. En je kan aangeven dat de app gestart moet worden als je telefoon uit is geweest.

Heb je interesse in de app, dan kun je hem downloaden via de Google Play store en via onderstaande button.

In Use
In Use
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel