Inkwire: scherm delen met andere Android-apparaten via gratis app

Inkwire is een applicatie die het mogelijk maakt om het scherm van je Android te delen met een ander Android-apparaat. Inkwire Screen Share + Assist kan vergeleken worden met een soort van Teamviewer, maar dan voor Android. De app is gratis beschikbaar.

Inkwire

Wanneer je tante even er niet uit komt met het instellen van d’r Android, dan kan je vanaf nu nog makkelijker haar helpen. Met de app Inkwire kan je toegang krijgen tot het scherm van een andere Android-telefoon of tablet.

Scherm delen

Hiervoor dient de app op alle twee de toestellen geïnstalleerd te worden. Vervolgens genereer je met het toestel dat overgenomen moet worden een code. Deze dient op het andere toestel ingevoerd te worden. Je kunt er voor kiezen om ook de microfoon in te schakelen, maar dit is niet verplicht.

Je ziet op het overgenomen toestel welke aanrakingen er gedaan worden op het scherm. Echter worden aanrakingen niet overgenomen en dient degene van het overgenomen toestel wel zelf de handelingen uit te voeren.

Downloaden

Inkwire Screen Share + Assist is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Er zijn geen vervelende reclames, geen in-app aankopen en er is geen root nodig.

Inkwire Screen Share + Assist
Inkwire Screen Share + Assist
Ontwikkelaar: ClockworkMod
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel