Kom in de Kas app: interactieve speurtocht en 360-graden video’s

Dit weekend, het weekend van 1 en 2 april 2017, wordt weer het jaarlijkse “Kom in de Kas” georganiseerd. De organisatie heeft een speciale Kom in de Kas app uitgebracht waarmee je met behulp van je smartphone een interactieve speurtocht kunt lopen. Maar de app heeft meer.

Kom in de Kas app

Voor Kom in de Kas 2017 heeft de organisatie een applicatie uitgebracht. Hiermee kun je een interactieve speurtocht lopen door alle locaties waar het evenement wordt gehouden. Daarnaast vind je er verschillende 360 graden video’s die je zowel met als zonder Virtual Reality Cardboard kunt bekijken.

De filmpjes geven een interessante indruk over de kassen in Nederland en ook mooie (lucht-) beelden. Sommige beelden zijn met drones gemaakt en andere video’s laten het proces zien van de tuinbouw in ons land.

Kom in de Kas video

Speurtocht

Met behulp van de Kom in de Kas app kun je een interactieve speurtocht lopen door de kassen. Dit geldt voor alle locaties waar Kom in de Kas 2017 wordt gehouden, dus zowel in het Westland als in Groningen, en in Zuid-Holland tot in Zeeland.

Kom in de Kas speurtocht

Verspreid over de kassen vinden de kinderen de zogenoemde ‘zeven helden van de kas’. Je dient de smartphone vervolgens op het icoon te richten en vervolgens kun je het 3D-model bekijken. De gespaarde helden worden verzameld in het spaarboek, die je eveneens via de app kunt bekijken.

Kom in de Kas 2017

Kom in de Kas 2017 wordt in 26 regio’s in Nederland gehouden. Dit vindt plaats op 1 en 2 april 2017, maar bij sommige regio’s kun je alleen op zaterdag terecht. Je kunt binnenkijken bij verschillende bedrijven, zien hoe paprika’s groeien, uitleg krijgen over de teelt van tomaten en de mooiste bloemen fotograferen.

De Kom in de Kas app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook: 

KomInDeKas
KomInDeKas
Ontwikkelaar: EMansion
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel