AH Moestuintje app helpt je met tips voor het verzorgen van je moestuin

Bij Albert Heijn kun je vanaf vandaag weer sparen voor moestuinpotjes en zo je eigen moestuin planten. Naast het oogsten van je groente uit je moestuin kun je nu ook bloemen zaaien. Met de nieuwe AH Moestuin app haal je het beste uit je moestuintje en krijg je tips en herinneringen als er verzorging nodig is.

Albert Heijn moestuintjes

Vanaf vandaag kun je tot en met 16 april sparen voor moestuintjes bij Albert Heijn. Met de AH Moestuintje app moet het nog makkelijker en leuker worden om je zaadjes te zaaien en vervolgens te oogsten. De supermarktketen heeft namelijk hiervoor speciaal de app ontwikkeld die je erbij helpt.

AH Moestuintje Albert Heijn

Naast groenten en kruiden kun je vanaf dit jaar ook bloemen planten. Die zorgen volgens Albert Heijn niet alleen voor extra vrolijkheid maar ook voor een goede oogst van je groenten. Tevens wil Albert Heijn aandacht vragen voor de bijen in Nederland, die hebben het namelijk niet goed. De supermarkt heeft hiervoor in de winkel ook een bijenhotel te koop. Ook zijn er andere moestuinproducten te koop.

AH Moestuintje app

In de AH Moestuintje app kun je verschillende onderdelen vinden. Wanneer je nog moet beginnen met het zaaien, kun je aangeven wat je wilt gaan zaaien. Vervolgens krijg je per stap de instructies. Ook vind je voorbeeldtuintjes waarbij verschillende zaadjes elkaar versterken. Zo heb je een grotere kans op een goede oogst en zie je welke plantjes het beste bij elkaar passen.

AH Moestuin app

In één overzicht vind je de takenlijst met de verschillende taken die je moet doen om je moestuin te verzorgen. Verder krijg je tips specifiek voor de plantjes en kun je ook meldingen instellen voor het ontvangen van herinneringen. Denk aan het geven van water, of wanneer je het plantje moet meten.

De AH Moestuin app laat je ook bij ieder moestuintje een foto maken als je dit wilt. Door dit structureel te doen kun je vervolgens een timelapse maken. In deze video zie je het plantje groeien. Wanneer het tijd is om je plantje te verpotten kun je dit aangeven in de AH Moestuintje app. Je krijgt dan vervolgens instructies over hoe je dit moet doen.

Moestuintjes sparen

Om de moestuintjes bij Albert Heijn te sparen moet je boodschappen doen in de periode van 27 maart en 16 april. Bij elke 15,00 euro aan boodschappen ontvang je een moestuintje en ook zijn er verschillende actieproductie. In totaal zijn er 20 moestuintjes en op is op. Je kunt de AH Moestuintje app gratis downloaden uit de Google Play Store voor Android via onderstaande button. Voor Apple iOS download je de app uit de App Store.

AH Moestuintje
AH Moestuintje
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel