Albert Heijn Allerhande Kookhulp helpt je via WhatsApp met koken

Vorig jaar december kwam supermarktketen Albert Heijn met ‘Allerhande Kersthulp’. Via WhatsApp kon je je vragen stellen als je bijvoorbeeld er niet uitkwam met het bereiden van je kerstdiner. Nu wordt de dienst uitgebreid met Allerhande Kookhulp en kan je al je vragen omtrent koken altijd vragen via WhatsApp.

Albert Heijn Kookhulp via WhatsApp

Albert Heijn is gestart met de Allerhande Kookhulp. In december 2015 lanceerde Albert Heijn voor de kerstperiode de Allerhande Kersthulp via WhatsApp, maar voortaan kan je altijd advies inwinnen via de chat-app. Je vraag omtrent koken wordt vervolgens beantwoord door de culinaire experts van Albert Heijn, zo meldt de supermarktketen.

Albert Heijn WhatsApp Kookhulp

Allerhande

Stel je blijft maar door de saus roeren, maar de saus wordt niet dik. Of je mist een belangrijk ingrediënt, wat nu? Of wat is de beste voorbereiding van een bepaald gerecht. Voor al je kookvragen kan je voortaan terecht bij de Allerhande Kookhulp.

Hulp bij koken

Op dit moment is de hulp bij koken via WhatsApp alleen beschikbaar in Nederland. Later zal de dienst ook beschikbaar komen in België. Berichten worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 21:00 uur beantwoord. In het weekend is dit van 12:00 uur tot 20:00 uur. Je kunt je vraag via WhatsApp stellen via het nummer 06 – 4848 4040. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel