Albert Heijn komt met Allerhande kersthulp via WhatsApp

Supermarktketen Albert Heijn wil voorkomen dat met kerst mensen in de stress raken. Via een nieuwe gratis Allerhande-dienst via WhatsApp wil Albert Heijn je helpen bij het voorbereiden van je kerstdiner of andere culinaire vragen. Volgens AH is de kerst een van de meest stressvolle periodes van het jaar. De kersthulp moet uitkomst bieden in de keuken tijdens de toch al drukke kerstdagen.

Allerhande Kersthulp via WhatsApp

Albert Heijn heeft de Allerhande Kersthulp via WhatsApp uitgebracht. Met deze gratis nieuwe dienst wil de supermarkt mensen helpen met het hun kerstdiner rond de kerstdagen van dit jaar. Wat ga je maken? En hoe moet je het eigenlijk maken? Wordt de kalkoen maar niet gaar, of blijft de cranberrysaus te dik? Je kunt het vragen via WhatsApp.

Volgens Albert Heijn hoeven we geen kerststress tijdens het koken te hebben. Op 24, 25 en 26 december kan AH bereikt worden via WhatsApp van 10:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond. Het Allerhande-team geeft je via het nummer 06-48484040 een persoonlijk antwoord op je vraag.

De kersthulp van Albert Heijn is niet geheel origineel. Tijdens de zomer van dit jaar kwam supermarktketen Jumbo met een BBQ-hulp via WhatsApp.

Lees ook:

37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel