Jumbo gaat je BBQ-tips geven via WhatsApp

Supermarktketen Jumbo gaat WhatsApp inzetten om mensen te helpen bij het barbecuen. Vragen, tips en alles wat met de BBQ te maken heeft, kan via WhatsApp persoonlijk gesteld worden aan het barbecueteam van Jumbo. Met het goede weer in aantocht komt deze service als geroepen.

BBQ-tips via WhatsApp

Jumbo gaat chat-app WhatsApp inzetten om gedurende deze maand mensen te helpen met hun bbq. Als je voor of tijdens het barbecuen vragen hebt over hoe je bijvoorbeeld de burger het lekkerst gegrild krijgt, of als je tips nodig hebt voor vegetarische gasten, dan kan Harm Jan Bloem en zijn barbecueteam je helpen. Volgens de BBQ-expert hoeft barbecuen helemaal niet ingewikkeld te zijn en om dat te bewijzen is er de service via WhatsApp.

Jumbo BBQ WhatsApp

Jumbo biedt de BBQ-service via WhatsApp gratis aan tot en met 31 augustus. Via WhatsApp kan je de tekst ‘BBQ aan’ sturen naar 06-83942420. Vanaf dat moment kunnen alle vragen die gerelateerd zijn aan het barbecuen gesteld worden. Ook kunnen er tips gevraagd worden en zullen er recepten verstuurd worden.

Ga je ook barbecuen? Dan is het overzicht met de beste weer-app test onmisbaar; net als het overzicht met de 5 apps voor een zomerse dag.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel