Lawnchair Launcher brengt alle Pixel features naar je smartphone

Lawnchair Launcher is een zeer uitgebreide launcher waarmee je je smartphone in een handomdraai van de originele Pixel-looks voorziet. De launcher kan ook integreren met Google Now middels een add-on applicatie.

Lawnchair Launcher

De Lawnchair Launcher wordt ontwikkeld door een groep enthousiaste ontwikkelaars met als doel regelmatig nieuwe functies in de launcher te introduceren. Zo probeert de launcher de stijl van de Pixel smartphones te evenaren maar er is meer mogelijk. Er is bijvoorbeeld ondersteuning voor aangepaste icoontjes middels Icon Packs, ook het aanpassen van de grootte van de icoontjes is mogelijk.

Lawnchair Launcher

De launcher geeft ook toegang tot Android Oreo snelkoppelingen en notificatie icoontjes. Het aanpassen van het grid is ook mogelijk waarmee je meer of juist minder snelkoppelingen op je startscherm kunt plaatsen. Daarnaast kan je het dock geheel naar eigen wens aanpassen.

Via een speciale Lawnfeed add-on applicatie, die te vinden is in de release notes van de Lawnchair Launcher kan je ondersteuning voor Google Now toevoegen. De ontwikkelaars beloven dat de launcher altijd gratis beschikbaar zal blijven. Zelf met deze fraaie launcher aan de slag, via onderstaande knop kan je hem uit de Play Store downloaden.

Lawnchair 2
Lawnchair 2
Ontwikkelaar: David Sn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel