Learn Photo365 app: handige tips en uitdagingen voor fotografie

Fotografeer je graag? Dan is de app Learn Photo365 misschien wel wat voor jou. Je kunt je fotografie verbeteren met deze applicatie. De app geeft je tips en ideeën voor verschillende vormen van fotografie.

Learn Photo365

Bij de app Learn Photo365 Free heb je de mogelijkheid om zelf uit een lijst te selecteren waar je meer informatie of tips over wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van wolken. Weet je niet goed waarover je tips en ideeën wilt krijgen? Dan heb je de mogelijkheid om de app iets voor je uit te zoeken. Zo kan je je inlezen over de verschillende onderwerpen.

Fotografie

Zit er een categorie bij waar je mee wilt oefenen? Dan kun je de categorie markeren als favoriet. In het beginscherm kun je vervolgens het overzicht met favoriete categorieën openen zodat je snel de informatie hebt die je zoekt.

Helaas zijn er veel opties niet beschikbaar in de gratis versie. In de betaalde versie heb je bijvoorbeeld ook de keuze om challenges te starten. Dan kan je deelnemen aan uitdagingen en challenges met anderen en zo je fotografiekunstwerken delen. In de gratis versie zijn ook veel tips van verschillende categorieën niet beschikbaar.

Downloaden

De betaalde versie kost €4,10. Je kunt beide versies van Learn Photo365 downloaden uit de Play Store via onderstaande buttons.

Learn Photo365 Free
Learn Photo365 Free
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Learn Photo365
Learn Photo365
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,09
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel