Linkee: een verslavend quiz-spel

Linkee is gebaseerd op een bordspel uit Engeland, op tv is er zelfs een tv quiz show van. Linkee is een vraag-en-antwoord spel waarbij je niet het goede antwoord moet geven, maar de link tussen de vragen moet vinden.

Linkee

Verschillende sites geven aan dat de app erg verslavend is. Een zogenoemde Linkee bevat vier vragen en de antwoorden staan in verband met elkaar.

linkee

De app heeft alleen een single player modus.  Wanneer je het antwoord niet meer weet kun je swipen of tips of letters kopen. Hoe minder hulp, des te meer munten krijg je. Je kan bijvoorbeeld het verband zoeken tussen “Spider”, “Bat”, “Iron” en “Super”. Deze vier samen vormen de link ‘superheroes’.

linkee

Er is laatst een update uitgebracht waardoor er nu 300 levels zijn. Bij iedere 20 levels krijg je een ‘boss’ kaart, die lastiger zal zijn dan de kaarten ervoor. Wanneer je de boss kaart uitspeeld krijg je een cadeau. In het totaal zijn er 260 kaarten.

linkee

Wanneer je Engels niet al te best is, wordt het een aardig lastig spel. Mocht je het willen proberen, download Linkee dan via onderstaande button uit de Google Play Store.

Linkee
Linkee
Ontwikkelaar: Linkee
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel