Weet Ik Veel-app bijgewerkt voor seizoen 2015

RTL4 zendt elke zaterdag weer de kennisquiz “Weet Ik Veel” uit. Je kan zelf je kennis testen via de Weet Ik Veel app, die nu speciaal voor het seizoen van 2015 is geüpdatet. De Weet Ik Veel-app is gratis beschikbaar voor Android.

Weet Ik Veel-app

Aanstaande zaterdag zendt RTL de kennisquiz “Weet Ik Veel” uit. Het nieuwe seizoen van 2015 brengt ook een nieuwe versie van de Weet Ik Veel-app. Met de Weet Ik Veel-app kan je vanaf de bank thuis meespelen met de televisie-quiz. Met het spelprogramma kan je je kennis over Nederland testen.

Weet ik veel

Weet Ik Veel geeft je 50 vragen die verschillende onderwerpen hebben. Zo kan je vragen krijgen over muziek, geschiedenis, sport, wetenschap maar ook over topografie. Er is ook aan interactiviteit gedacht waarbij sommige vragen aangevuld worden met foto’s, video’s of geluidsfragmenten. Elke vraag is twee punten waard waarbij je een maximum van 100 punten kan behalen in de Weet Ik Veel app.

Weet ik veel

Wanneer je bijvoorbeeld 71 punten hebt behaald in de app, komt dit neer op een rapportcijfer van een 7,1. Het is van belang gedurende de uitzending je aandacht erbij te houden en zoveel mogelijk punten te scoren. Je kan de Weet Ik Veel app voor Android zowel downloaden op je smartphone als op je tablet.

Weet ik veel

Weet Ik Veel

Weet Ik Veel wordt elke zaterdag uitgezonden op RTL4. De eerste uitzending begint op zaterdag 18 april 2015 en wordt gepresenteerd door Linda de Mol en Jamai. Zit jij zaterdag om 20:00 uur klaar voor Weet Ik Veel?

Weet ik veel

Weet Ik Veel downloaden

Het downloaden van de Weet Ik Veel-app kan via onderstaande button, uiteraard helemaal gratis uit de Google Play Store.

Update voor 2016: Weet Ik Veel 2016: meespelen met de kennisquiz via de app

Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel