LETRZ app: speel het RTL-programma op je smartphone

LETRZ is een spannend woordspel waarmee je woordenschat op de proef wordt gesteld. Met de LETRZ app kan je je eigen woordenschat testen en meespelen via je smartphone. Daarbij maak je ook nog eens kans op prijzen.

Er is een app uitgebracht van het programma LETRZ, dit spelprogramma wordt op verschillende tijdstippen uitgezonden op de zenders van RTL zoals RTL4 en RTL8. Het programma wordt gepresenteerd door Jessica Mendels.

LETRZ app

De bedoeling van het spel is om in 2 minuten zoveel mogelijk woorden te maken. Per ronde krijg je 2 letters maar er gelden wel een aantal regels voor het leggen van de woorden. De 2 gegeven letters moeten worden gebruikt, bij het maken van woorden mag de volgorde hiervan mag niet worden gewijzigd. Er mogen wel voor-, tussen-, en/of achter de 2 gegeven letters worden geplaatst.

LETRZ appWanneer je de app start kun je ervoor kiezen om in te loggen met je Facebook account, met je e-mailadres of anoniem. Wanneer je via Facebook of met je e-mailaccount inlogd krijg je credits die je voor aankopen binnen de app kunt gebruiken. Zodra je de app hebt gestart is het mogelijk om te kiezen voor een nieuw spel of voor RTL TV spel. Met de laatste optie kun je het spel via app meespelen zodra LETRZ op tv bezig is. Wanneer er een nieuw spel wordt gestart kun je eerst nog kiezen om boosters te gebruiken. Vervolgens zal het spel echt beginnen.

LETRZ app

Lijst met boosters

  • Dubbel woordwaarde
  • Ontvang 20 seconde extra tijd
  • Sommige letters zijn 2 keer zoveel waard
  • Ontvang tot 6 gratis woorden
  • Plekken op de woordbalk zijn 3 keer zoveel waard

LETRZ ook spelen? Download de LETRZ app dan gratis uit de Google Play Store via onderstaande button.

LETRZ
LETRZ
Ontwikkelaar: Fantazm B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel