BankGiro Loterij The Big Picture app uitgebracht voor Android

RTL komt zondagavond met de spelshow The Big Picture van de BankGiro Loterij. Met de The Big Picture app voor Android kan je thuis vanaf de bank geldbedragen winnen.

BankGiro Loterij The Big Picture

Zondag 1 februari begint televisiezender RTL met de interactieve spelshow BankGiro Loterij The Big Picture. Aan de hand van foto’s worden vragen gesteld waarbij je bij een goed antwoord geld kunt verdienen. Bij elk goed antwoord gaat de deelnemer een trede omhoog in de geldladder. Geef je een fout antwoord? Dan stopt het spel en ga je met lege handen naar huis. Bij twijfel kan je tot drie keer een goed antwoord ‘kopen’.

the big picture

The Big Picture app

Met de The Big Picture-app kan je thuis meespelen met het spel van de BankGiro Loterij. Wanneer je goed speelt krijg je de unieke kans om deel uit te maken van het spel. Als je live op televisie geselecteerd wordt kan je zomaar naar huis gaan met €5,000.

RTL BankGiro Loterij The Big Picture wordt uitgezonden elke zondag om 22:00 uur op RTL 4. De Android-app van The Big Picture is kosteloos via onderstaande button te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel