‘Wie is de Mol?’ app krijgt update voor seizoen 2015

Wie is de Mol? heeft een applicatie uitgebracht van het gelijknamige televisieprogramma. De vernieuwde applicatie is klaar voor het 15e seizoen van Wie is de Mol? welke zal starten vanaf 1 januari.

Wie is de Mol? app

Het nieuwe jaar zal 1 januari 2015 van start gaan met een nieuw seizoen van Wie is de Mol?. Bij een nieuw seizoen van het populaire tv-programma hoort natuurlijk ook een vernieuwde applicatie. De update voor de Wie is de Mol? app is nu uitgebracht in de Google Play Store en bevat een aantal leuke functies.

wie-is-de-mol-app

Functies in de Wie is de Mol? app

Een van de functies is een poule-spel waarbij je moet raden wie de Mol is, of wie de Mollen zijn. Je kan dit in je eentje doen, maar je kan ook een poule beginnen met je vrienden, familie of collega’s. Je kan elke week punten inzetten op de kandidaat of kandidaten die jij verdacht vindt en volgens jou de Mol zouden kunnen zijn.

Je puntenverdeling kan je aanpassen totdat de executie in het tv-programma Wie is de Mol? begint. Degene met de beste voorspelling zal eindigen op de eerste plaats in de poule. Je kan verder in de Wie is de Mol? app chatten met poulegenoten en landelijke statistieken bekijken. Van je poulegenoten kan je ook zien wie zij als Mol hebben aangewezen.

Het 15e seizoen van Wie is de Mol? wordt elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden in de periode van 1 januari tot en met 5 maart 2015 op NPO 1. De Wie is de Mol? app werkt op toestellen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoger. Via de onderstaande button kan je de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel