Veronica Superguide App: TV-Gids die zich aan jou aanpast

De makers van de Veronica TV-Gids app hebben een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Voor zowel tablets als voor smartphones is de Veronica Superguide App uitgebracht. Deze uitgebreide televisiegids geeft onder andere kijktips en past zich aan jou aan.

Veronica Superguide

Veronica Superguide is een nieuwe applicatie die door dezelfde ontwikkelaars is gemaakt als de ‘standaard’ TV-Gids app van Veronica. Volgens Veronica helpt deze applicatie je om de perfecte tv-avond samen te stellen. Vergeleken met een aantal jaar terug kijken we op een andere manier televisie. Met de app Veronica Superguide is dat nu verleden tijd.

veronica_superguide

TV-Gids met Netflix, HBO en meer!

Veronica Superguide geeft tips van de redactie en licht daarnaast ook programma’s uit die je niet zou mogen missen. Onder het tabje ‘TV-Gids’ zijn de standaard zenders te vinden uit zowel binnen- als buitenland. Andere tabjes in de applicatie zijn onder andere films, series en fun & win. Onder films en series worden de televisiefilms en series uitgelicht die je kan vinden op bijvoorbeeld Netflix, HBO, Videoland, Pathé Thuis en iTunes. Uitgebreide informatie over een film of serie is enkel zichtbaar voor premium-gebruikers.

De app Veronica Superguide is gratis te downloaden uit de Play Store. Veronica geeft als introductie-aanbieding 60 dagen gratis en vrijblijvend toegang tot Superguide Premium, welke normaal 2,69 euro per maand kost. Voor dit bedrag krijg je de mogelijkheid om de tv-gids van on-demand zenders te raadplegen, de TV-Gids te personaliseren met je eigen voorkeuren en kan je Veronica Magazine digitaal lezen.

Superguide TVgids
Superguide TVgids
Ontwikkelaar: Veronica Uitgeverij b.v.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel