NLziet voegt Chromecast-ondersteuning toe in Android-app

NLziet heeft in een update voor de Android-applicatie de ondersteuning toegevoegd voor de Google Chromecast. Hierdoor wordt het mogelijk om content vanaf je smartphone uit NLziet te casten naar de mediastick van Google. Met NLziet kan je van meerdere televisiezenders uitzendingen terugkijken.

NLziet heeft vandaag een update uitgebracht voor de Android-applicatie. Vanaf nu is het mogelijk om de uitzendingen vanuit de Android-applicatie te streamen naar de Google Chromecast. Voor de Apple iOS-applicatie werd begin vorige week de Chromecast-ondersteuning toegevoegd.

Het is nog niet mogelijk om de gehele applicatie van NLziet te casten naar het televisiescherm. Apps als YouTube kunnen tijdens het casten gewoon zoeken en de video door laten spelen, maar bij NLziet zal deze functionaliteit pas later toegevoegd worden.

NLziet

Met NLziet kan je op je smartphone of computer gemiste televisieprogramma’s terugkijken van de publieke omroep (Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3), RTL en SBS (inclusief Net5 en Veronica). De eerste maand is het gebruik van NLziet gratis uit te proberen, daarna kost de dienst €7,95 per maand. De applicatie van NLziet is overigens wel gratis te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

NLZIET | Online tv-kijken
NLZIET | Online tv-kijken
Ontwikkelaar: NLZIET Cooperatief
Prijs: Gratis

Via

Lees ook

Reageer op dit artikel