The Voice Kids van start met nieuwe The Voice Kids app

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is van start gegaan en vanzelfsprekend hoort daar ook een applicatie bij! Met The Voice Kids app kun je leuke prijzen winnen voor en tijdens de uitzending.

The Voice Kids wordt iedere zaterdagavond uitgezonden op RTL4 tussen 20:00 en 22:00. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Voor de jury heeft RTL dit seizoen van The Voice Kids, Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon weten te strikken.

The Voice Kids App

Met de applicatie van The Voice Kids kun je zoals gezegd leuke prijzen winnen. Maar daar moet je wel iets voor doen! Door middel van de Voice Kids app kun je de zogeheten Voicie punten sparen. Vervolgens kun je met die Voicies leuke prijzen winnen. Deze Voicies kun je onder andere vinden op de website en Facebook pagina van The Voice Kids maar ook tijdens de uitzending komen de Voicies voorbij.voice-kids-app

Heb je de spaarkaart met Voicie punten vol, dan kun je deze in de zogenaamde ‘trophy room’ zetten. Om ook daadwerkelijk prijzen te kunnen winnen zul je je wel moeten aanmelden met je RTL account.

The Voice Kids app is gratis te downloaden uit de Google Play Store voor Android en Apple gebruikers kunnen voor de iOS app terecht in de App Store.

The Voice Kids
The Voice Kids
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel