Weet Ik Veel 2016: meespelen met de kennisquiz via de app

RTL zendt vanaf vandaag, zaterdag 9 januari 2016, weer Weet Ik veel uit. Vorig jaar werd de leerzame spelshow al uitgezonden bij RTL4 en ook dit jaar kan je je kennis weer testen met de kennisquiz. Je kunt thuis meespelen via de Weet Ik Veel app die klaar is voor seizoen 2016.

Weet Ik Veel

Voor het vierde jaar op rij wordt de kennisquiz Weet Ik Veel uitgezonden op RTL4. Bij de quiz worden bij iedere aflevering vijftig vragen gesteld die in het teken staan van de algemene kennis. Er worden vragen gesteld die te maken hebben met geschiedenis, sport, topografie maar ook moet je antwoord geven op vragen die te maken hebben met de wetenschap en muziek.

Vragen en antwoorden

Geef je een goed antwoord op een vraag? Dan verdien je twee punten. In totaal kan je dus 100 punten behalen. Aan het eind van het programma kom je je score te weten. Heb je bijvoorbeeld 74 punten bemachtigd tijdens Weet Ik Veel, dan komt dit neer op een rapportcijfer van een 7,4. Bij iedere vraag heb je maar kort de tijd om je antwoord te geven. Aan het eind van een ronde zie je ook welke leeftijdsgroep, welk geslacht en welke provincie het die ronde het beste heeft gedaan.

Weet ik Veel app

Weet Ik Veel app

Vorig jaar kon je de Weet Ik Veel app ook al gebruiken. Voordat de uitzending begint kan je ‘inloggen’ zodat je direct vanaf de eerste vraag mee kunt doen. Nu kan je de applicatie ook al gebruiken op je smartphone of tablet. Je vind er de oefenvragen en speluitleg over Weet Ik Veel.

Weet Ik Veel 2016 wordt iedere zaterdag uitgezonden op RTL4 rond 20:00 uur en wordt gepresenteerd door Linda de Mol. De Weet Ik Veel app voor Android kan je downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store. Gebruik je Apple iOS? Dan kan je de app downloaden uit de App Store.

Bekijk ook:

Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis

Volg DroidApp op Twitter en Facebook!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel