Loop Taxi: overleef in het verkeer met verslavende game

Loop Taxi is een game waarmee je met een taxi klanten op moet pikken en naar de plaats van bestemming moet rijden. Hiervoor moet je wel met je taxi over een aantal drukke kruispunten. Klinkt makkelijk? Nou, Loop Taxi is moeilijker dan je denkt, maar niet minder verslavend. Hoeveel klanten weet jij naar ‘de overkant’ te brengen?

Loop Taxi

Loop Taxi heeft wel wat weg van de game Crossy Road, waarbij je de overkant moet bereiken door verschillende gevaarlijke ‘wegen’ moet oversteken. Met Loop Taxi ben jij de taxichauffeur en moet jij bepalen wanneer je het gas intrapt en wanneer je op de rem trapt. Je begint vrij eenvoudig, maar ook in het meest makkelijke level zit al een pittige uitdaging. Je nadert verschillende kruispunten met verschillende voertuigen. Ook rijden er met regelmaat hulpdiensten langs die sneller rijden dan de rest.

Hoe meer passagiers je vervoert, hoe hoger het aantal punten dat je verdient. Er zijn in Loop Taxi 25 verschillende voertuigen, in ook nog verschillende kleuren en er zijn drie verschillende omgevingen; stad, platteland en militair. In elke omgeving rijden de auto’s met een andere snelheid. Ook kan je dagelijks een bonus ophalen en meedraaien aan het prijzenrad. Dankzij de integratie van Google Play Games kan je je scores bijhouden en die van je vrienden inzien. Je hoeft alleen maar gas te geven en te remmen, maar blijf je te lang op de rem staan, dan gaat de auto automatisch rijden.

Downloaden

We zijn benieuwd hoeveel punten jij weet te behalen met Loop Taxi. Je kunt de game gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Loop Taxi
Loop Taxi
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel