Medisafe app laat je nooit meer je medicijnen vergeten

Heb je moeite met het onthouden wanneer je welke medicijnen in moet nemen, dan is er nu een handige app voor. Medisafe Meds & Pill Reminder helpt je hierbij en doet dat op een fijne manier. Echter doet de Medisafe app meer dan alleen je helpen herinneren aan je medicijnen.

Medisafe

Medisafe is een gebruiksvriendelijke app die je helpt herinneren wanneer het tijd is om je pillen in te nemen en houd ook het gebruik bij van je medicijnen. Je kunt de doseringen beheren voor uren, dagen en weken.

Medisafe

Medicijnen

De app Medisafe helpt je eveneens om geen dosering te missen. Je kunt dit instellen voor één medicijn, maar mocht je er meerdere gebruiken dan is het ook geen probleem om in Medisafe in te stellen.

Medisafe

Extra mogelijkheden zijn om te synchroniseren met een familielid, een herinnerings-geluid instellen, de voortgang van het gebruik inzien.

Dosering

Wanneer je een medicijn toe gaat voegen dien je eerst de naam in te voeren. Op het moment dat je aan het typen bent worden er al resultaten weergegeven. Geef vervolgens aan hoe vaak je het medicijn in dient te nemen en hoeveel tijd er tussen de doseringen dient te zitten. Ook kun je aangeven of het medicijn voor met of na het eten ingenomen dient te worden. Het is zelfs mogelijk om de gegevens van je arts toe te voegen.

Diagram en gezondheidsrapport

Als de medicijnen toegevoegd zijn krijg je meteen een handig diagram te zien met een overzicht van dagdelen en de medicijnen die ingenomen dienen te worden. Ook kun je een volledig overzicht met de ingestelde medicijnen openen, een gezondheidsrapport bijhouden, dokter afspraken invullen, rapporten die zijn gemaakt mailen en een overzicht van artsen toevoegen.

Een erg uitgebreide app die je niet alleen helpt te herinneren wanneer een medicijn ingenomen dient te worden, maar ook een medisch rapport voor je opstelt. Daarnaast is er ondersteuning voor Android Wear. Medisafe kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Medicijn en Pil Herinnering
Medicijn en Pil Herinnering
Ontwikkelaar: Medisafe®
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel