Meme stickers voor WhatsApp: de leukste stickers in je chat

WhatsApp geeft je sinds deze week de mogelijkheid om stickers te downloaden en te versturen naar je vrienden. Natuurlijk wil je direct aan de slag. Een vermakelijke app is Meme stickers voor WhatsApp, met bekende figuren.

Meme stickers voor WhatsApp

In de Google Play Store is de eerste lichting sticker-apps verschenen. Sinds deze week kun je WhatsApp stickers sturen en het standaard aanbod is nog een beetje schaars. Ontwikkelaars kunnen dus aan de slag om hun sticker-packs uit te brengen voor WhatsApp.

Het is daarvoor, anders dan bij Telegram, wel nodig een aparte app te downloaden voor de verschillende packs. Een app met interessante stickers is de app ‘Meme stickers voor WhatsApp’. In deze app vind je acht verschillende pakketten met elk een groot aantal verschillende karakters en figuren die we kennen uit de ‘meme-wereld‘. Denk aan Mr. Bean, de Hulk, Grumpy Cat en verschillende anderen.

Meme stickers voor WhatsApp

Je kunt de Meme stickers voor WhatsApp app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button. De werking wijst zich vanzelf.

Meme stickers
Meme stickers
Ontwikkelaar: Viko & Co.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel