MijnKassabon bewaart je kassabonnetjes en klantenkaarten in één app

Heb je overal klantenkaarten en kassabonnen liggen, en krijg je er niet echt een overzicht in? Dan komt de MijnKassabon app goed van pas. Hier kun je alles verzamelen aan klantenkaarten en kassabonnen. De app biedt verschillende handige functies.

 MijnKassabon app

Om overzicht te krijgen in je kassabonnen en klantenkaarten is er de app MijnKassabon. MijnKassabon bevat een barcodescanner om zo gemakkelijk klantenkaarten te scannen en daarmee snel en makkelijk toe te voegen.

Kassabonnen

Ook heeft de app een camera-button waarmee het mogelijk is om kassabonnen toe te voegen en kunt bewaren in de map van de geselecteerde winkel. Hierbij zit nog een handige functie om het bedrag, aankoopdatum en een notitie aan toe te voegen. Je kunt de GPS functie in de app inschakelen zodat je een notificatie krijgt wanneer je bij een winkel in de buurt bent.

Account

Als je een account aanmaakt staan de bestanden extra veilig, maar een account is niet verplicht. Maar het voorkomt wel verlies van gegevens. Verder is het mogelijk om kassabonnen te delen of te versturen via verschillende apps. Mocht een winkel nog niet in de app te kiezen zijn, dan is het ook mogelijk om deze zelf toe te voegen.

Downloaden

De MijnKassabon applicatie kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MijnKassabon
MijnKassabon
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel