MRU: alle recente en meest gebruikte apps in één overzicht op je homescreen

MRU (Most Recently Used) zorgt voor een overzicht met de meest recent gebruikte apps of meest gebruikte apps. Zo hoef je niet heel je homescreen vol te zetten met snelkoppelingen. De apps komen automatisch in het overzicht. Is deze app de oplossing voor degenen met veel apps op zijn of haar smartphone?

Meest gebruikte apps widget

Voor wie niet heel zijn homescreen vol met apps wil hebben staan is MRU een geschikte app. MRU staat voor Most Recently Used en doet precies wat de naam al aangeeft. De app zet automatisch de meest recent gebruikte en meest gebruikte apps in een overzicht. Het overzicht is een widget op het homescreen.

De widget kun je nog aanpassen naar eigen eigen smaak. Zo kun je de grootte bepalen of andere dingen aan de widget stylen. Heb je de apps die niet perse in het overzicht hoeven te komen? Dan kun je deze apps toevoegen aan de ‘blacklist’.

Mocht je meer opties willen binnen de app dan kun je kiezen voor de premium versie, die eenmalig €1,05 kost. Hiermee krijg je onder andere meer styling opties. Jammer is dat alleen in de premium versie het mogelijk is om de achtergrond transparant te maken. Daardoor heb je in de gratis versie echt een ‘blok’ op je home screen staan. Persoonlijk vind ik dit niet echt mooi staan. De app kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

MRU (Most Recently Used)
MRU (Most Recently Used)
Ontwikkelaar: Cloudy Day Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel