Quickie Timer Widget: razendsnel een timer zetten

Als je snel een timer wilt zetten om ergens aan herinnerd te worden, bijvoorbeeld tijdens het koken, gebruik je nu misschien een kookwekker. Er zijn diverse applicaties waarmee je snel een melding kan krijgen als het tijd is om de aardappelen af te gieten. Met Quickie Timer Widget zet je met een druk op de knop razendsnel een timer.

Quickie Timer Widget

Zoals de naam al aangeeft is de toepassing Quickie Timer Widget geen app, maar een widget. Met deze widget kan je op een snelle manier een of meerdere klokken instellen die je een melding geven als de tijd voorbij is. In totaal kan je in de widget kiezen voor vijf verschillende tijden. Interessant is dat je door meerdere keren op de tijd te tikken, de tijdsduur kunt verlengen. Door bijvoorbeeld meerdere keren op de ’15 minuten’ te drukken, wordt de tijd met intervallen van een kwartier langer.

Wanneer de tijd voorbij is, krijg je op je telefoon een melding, waarna je de klok kunt afzetten of om opnieuw te starten. In de widget is tevens een aftelbalk te vinden, zodat je precies weet hoelang het nog duurt. Ook kan je bij de instellingen de transparantie en het volume aanpassen van de widget.

Quickie Timer Widget

Quickie Timer Widget is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook:

Quickie Timer Widget
Quickie Timer Widget
Ontwikkelaar: Quickie Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel