Net Analyzer uitgebreide app toont alle informatie over je netwerk

Met de app Net Analyzer heb je een Zwitsers zakmes bij je voor allerlei netwerk gerelateerde informatie. Het opzoeken en uitzoeken van netwerk problemen wordt een stuk makkelijker met deze applicatie.

Net Analyzer

De app Net Analyzer is een gratis applicatie die je allerlei informatie verschaft over je netwerk. Bij het openen van de applicatie worden allerlei basis gegevens getoond zoals IP-adres en andere handige informatie. Met de optie LAN Scan kun je bekijken welke netwerken zich hebben aangemeld in je netwerk.

Net Analyzer

Maar niet alleen voor bekabelde verbindingen is de applicatie Net Analyzer handig. Zo kun je met de applicatie ook bekijken welke WiFi netwerken er in jouw buurt gebruikt worden en welk kanaal het best geschikt is om zelf een toegangspunt te maken. Ook zie je in een handige grafiek alle gebruikte kanalen en eventuele overlappingen van signalen.

Met de toolbox kun je diverse acties uitvoeren zoals het testen van de route naar een webadres of het opvragen van een DNS-record. Ook heeft Net Analyzer de mogelijkheid tot het uitvoeren van een snelheidstest, hiermee kun je zien wat de pieksnelheid van je internet verbinding is. Wil je nog meer technische informatie dan kun je een route tabel opvragen en de actieve connecties.

Net Analyzer speedtest

Network Analyzer is als gratis app beschikbaar maar toont wel advertenties, je kunt ook de betaalde versie aanschaffen zonder advertenties. De betaalde versie heeft ook een aantal extra mogelijkheden voor wie nog meer informatie over zijn 4G of WiFi netwerk wil weten.

Network Analyzer
Network Analyzer
Ontwikkelaar: Jiri Techet
Prijs: Gratis
Network Analyzer Pro
Network Analyzer Pro
Ontwikkelaar: Jiri Techet
Prijs: € 3,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel