Deepstash: productiever met een app die je motiveert

Soms wil je gewoon dat een opdracht slaagt maar mis je een beetje motivatie. Deepstash verzamelt voor jou een reeks aan interessante artikelen en ideeën die je inspireren en motiveren.

Deepstash

Deepstash is een mooi vormgegeven applicatie voor Android waarbij het aanbieden van inspirerende quotes, feiten, lifehacks en methoden voorop staan. Voor het gebruik van de app is het niet nodig om een account aan te maken, je kunt deze stap overslaan.

Op het dashboard opent de applicatie met een reeks van aanbevelingen. In de kaarten is de titel van het artikel te vinden met daaronder in het klein een aantal belangrijke ideeën uit deze stukken. De aanbevelingen worden iedere 9 uur vernieuwd zodat je telkens verrast wordt met nieuwe inspiratie.

Deepstash aanbevelingen

Door op deze ideeën te tikken zie je het bijbehorende stuk van het betreffende artikel. Hier vind je ook een bookmark-icoon terug om het gekozen idee te bewaren als het bij jou past, zo vind je ze later gemakkelijk terug. Verzamel de artikelen en ideeën die voor jou relevant zijn en bouw zo je bibliotheek vol inspiratie en ideeën op.

Deepstash categorieen

In de applicatie zijn op het gebied van time management, werken in teams, gezondheid, liefde en relaties tal van verhalen en informatie te vinden die je kunnen helpen. Naast genoemde categorieën zijn er meer in de Deepstash-app te vinden. Zoek je iets specifieks probeer dan eens de zoekfunctie in de Deepstash-app.

Deepstash is gratis te downloaden uit de Play Store en neemt slechts 8MB in beslag. Voor de liefhebber heeft de app ook een donkere-modus!

Deepstash: Smarter Every Day!
Deepstash: Smarter Every Day!
Ontwikkelaar: Deepstash
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel