Pack app: werken waar, wanneer en met wie je wilt

Op zoek naar een (tijdelijke) job of eenmalige opdracht en direct vooraf weten waar je aan toe bent? Dat kan vanaf nu met de Pack app. Deze applicatie van Nederlandse bodem laat je zelf bepalen waar en wanneer en met wie je wilt werken.

Pack app

Het vinden van flexibel werk is vandaag de dag makkelijker dan ooit tevoren. De ontwikkelaars omschrijven de applicatie als een handige afstandsbediening voor het werkende leven. Via de app van Pack kun je een werkgever uitkiezen, solliciteren en ook natuurlijk uitbetaald krijgen, ofwel On Demand werken.

Pack app werk vinden

Niet alleen voor degenen die naar werk op zoek zijn is dit een nuttige app, ook voor de werkgevers. Dankzij Pack hebben werkgevers snel personeel en komt hierbij geen administratieve romslomp kijken.

Als eerst is de applicatie actief in Amsterdam met vervolgens een uitbreiding naar Delft, Leiden en Utrecht. Via de Pack app kun je ook veel eenmalige jobs vinden, ideaal als je even niets te doen hebt, maar toch wat wilt verdienen. Je ziet direct wat je gaat verdienen en voor hoeveel uur je kunt werken. Solliciteren gaat gewoon via de app, dus vergeet de sollicatiebrief. Je krijgt bij elke vacature het proces van de sollicitatie te zien, zodat je weet waar je aan toe bent. Deze stappen verschillen per werkgever.

Pack job app

Door in te loggen in de Pack app zie je direct de jobs waar je hebt gewerkt, gaat werken of lopende sollicitaties. Tevens zie je de verdiensten die je met je werkzaamheden hebt binnengesleept. Je kunt je eigen profiel aanvullen met interesses, ervaringen en opleidingen.

Pack app eenmalig werk

Downloaden

Zoals gezegd is de app op dit moment alleen actief in Amsterdam, maar zit de uitbreiding in de pijplijn. Je kunt de applicatie gratis downloaden en gebruiken en via onderstaande button uit de Play Store halen.

Pack
Pack
Ontwikkelaar: Pack B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel