Penoza app: beleef de misdaadserie van dichtbij met opdrachten

De Nederlandse misdaadserie Penoza is terug op de televisie. Penoza IV is het vierde seizoen van de serie, nadat het eerste deel in 2010 op de buis werd gebracht. Met de Penoza app kan je opdrachten uitvoeren en zo exclusief materiaal vrijspelen. Daarnaast kan je de serie op een extra manier meebeleven.

Penoza IV

In 2010 bracht KRO het eerste seizoen van de Nederlandse misdaadserie Penoza op de televisie. Inmiddels zijn we met Penoza IV aangekomen bij het vierde seizoen van de serie. In dit nieuwe seizoen is Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) aan het worstelen met black-outs. Dit nadat ze eerder werd neergeschoten en langere tijd in coma heeft gelegen. Ze moet het proces afwachten in de gevangenis. In de stad is een bende oorlog gaande en justitie stelt voor haar identiteit te veranderen.

Penoza app

Penoza app

Penoza is dit jaar niet alleen via de televisie te volgen. Met de Penoza app kan je de personages volgen. Na het downloaden van de gratis app sluit je je aan bij het netwerk door de Omerta te ondertekenen, en kan je exclusief materiaal vrijspelen door opdrachten uit te voeren. Als je alle opdrachten juist hebt beantwoord, dan kan je de komende aflevering 24 uur eerder bekijken. Mocht je er niet uitkomen dan kan je de andere leden uit het Penoza netwerk via de chat om hulp vragen.

Penoza app

Downloaden

Penoza wordt elke zondag uitgezonden om 20:25 uur op NPO 3, door KRO-NCRV. De Android-app van Penoza is via onderstaande button te downloaden uit de Play Store. Voor Apple-gebruikers is de applicatie te downloaden uit de App Store.

Penoza
Penoza
Ontwikkelaar: KRO-NCRV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel