Radar app vernieuwd met meer mogelijkheden

De Radar app van AVROTROS, is in een nieuw jasje gestoken. Met de vernieuwde app van Radar wordt het onder andere mogelijk om je problemen over een dienst of product te melden bij het televisieprogramma. De nieuwe mogelijkheden van de Radar app zetten we voor je op een rij.

Radar App

De Radar app van AVROTROS is van een update voorzien. Daarbij hebben de ontwikkelaars gekozen voor een compleet nieuwe app. Via de app van Radar kan je nu gebruik maken van verschillende nieuwe mogelijkheden, die we hieronder voor je op een rij zetten.

Radar app

Problemen

In de nieuwe Radar app is het mogelijk om een vreemde aanbieding te melden. Als je problemen met een dienst of product hebt, kan je dit eveneens direct via de applicatie melden. Je kan je melding voorzien van een foto of video om het probleem te verduidelijken. In drie stappen kan je het probleem melden via de Radar app.

Radar app

Deze nieuwe mogelijkheid in de app is bewust gekozen. Doordat problemen en kwesties nu via de app gedeeld kunnen worden, heeft de redactie van Radar nog sneller zicht op problemen die de kijkers bezig houden.

Radar app

Oproepen

De Radar app houd je op de hoogte van oproepen die worden gedaan via het tv-programma, daarvoor kan gebruik gemaakt worden van push-notificaties. Daarbij kan je zelf ook reageren op een oproep of deze delen met anderen.

Radar app

Downloaden

De vernieuwde Radar app is vanaf nu te vinden in de Google Play Store voor Android. Deze kan je downloaden via onderstaande button. Apple iOS-gebruikers met een iPad of iPhone kunnen de vernieuwde Radar app downloaden via de iTunes Store. Radar wordt iedere maandagavond om 20:30 uur uitgezonden op NPO 1.

Bekijk ook:

Radar
Radar
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel