Private Gallery: dé oplossing tegen nieuwsgierige vrienden

Private Gallery is een applicatie waarmee je nieuwsgierige vrienden buiten de deur houdt. Alleen de foto’s die je vrienden mogen zien, krijgen ze te zien. Willen ze meer foto’s bekijken, dan heeft de app Private Gallery een leuke verrassing.

Private Gallery

Als je aan iemand anders een reeks leuke foto’s wil laten zien, dan zal de ander ook ‘doorvegen’ naar je andere foto’s. Als je wilt voorkomen dat je familie, vrienden of kennissen je andere foto’s krijgen te zien is er nu de app Private Gallery.

Met Private Gallery kan je vanuit de galerij foto’s delen met de app. Ook kan je bij het openen van de app Private Gallery de foto’s selecteren die de ander mag zien. Gaat de ander verder dan dat er foto’s beschikbaar zijn, dan wordt de front-camera geactiveerd zodat de ander zichzelf te zien krijgt.

In de app kan je net als in elke andere galerij-app gewoon in- en uitzoomen op foto’s. Je kan zelf kiezen welke foto’s je wilt delen met je nieuwsgierige vrienden. De applicatie kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Ook interessant: Dit zijn de 5 beste galerij-apps voor Android

Private Gallery
Private Gallery
Ontwikkelaar: CodeCrafted
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel