Readly app: de ‘Spotify’ voor het (onbeperkt) lezen van tijdschriften

Readly heeft voet op Nederlandse bodem gezet. De dienst wordt gezien als de Spotify voor het lezen van tijdschriften. Vanaf nu heb je keuze uit verschillende Nederlandse titels zoals Weekend,  Vriendin, Quest, Auto Review en meer. Voordeel; je mag ze ook nog delen met je familie.

Readly app

Wanneer heb jij voor het laatst een tijdschrift gehaald bij de supermarkt, of bij de boekhandel? Voortaan hoef je de deur niet meer uit om een tijdschrift te lezen, met dank aan de app Readly. De van oorsprong Zweedse dienst biedt tal van digitale magazines aan voor een vast bedrag per maand, die je ook nog eens mag delen met je familie. In totaal zijn er meer dan 2.800 magazines, zowel in het Nederlands als in een andere taal, zowel nieuwe als eerder uitgebrachte nummers.

Readly app

Voor een vast bedrag per maand (€9,99) krijg je toegang tot het aanbod van Readly. In de applicatie kun je de applicatie en dus het account delen met maximaal vijf andere apparaten. Een andere optie is om magazines offline op te slaan, handig voor op vakantie of voor onderweg. In de Readly app zijn de tijdschriften geoptimaliseerd voor het lezen op een mobiel scherm.

Het aanbod van tijdschriften is verschillen, denk aan titels als Auto Review, Gloss, Forbes, Hollanfse Glorie, Quest, Weekend, Vriendin, Meiden Magazine, Men’s Health en nog vele andere titels. Zoals gezegd zijn ook verschillende buitenlandse titels beschikbaar. In Duitsland zijn bijvoorbeeld al veel meer titels beschikbaar. Het lijkt ons dat het aanbod in Nederland op termijn ook uitgebreid wordt.

Om de lancering te vieren kun je Readly de eerste drie maanden voor 99 cent per maand proberen. Normaal kun je één maand lang Readly voor dit bedrag proberen. Daarna betaal je dus 9,99 euro. Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Readly - Unbegrenzte Magazine
Readly - Unbegrenzte Magazine
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel