Bruna komt met Bliyoo app: ‘Spotify voor e-books’

Winkelketen Bruna heeft vandaag een nieuwe dienst gelanceerd. De app Bliyoo maakt het mogelijk om voor een vast bedrag onbeperkt boeken en tijdschriften te lezen. Dit maakt de dienst vergelijkbaar met muziekdienst Spotify.

Bliyoo: Spotify voor e-books

De Bruna heeft een nieuwe applicatie uitgebracht waarmee je onbeperkt boeken en tijdschriften kunt lezen: Bliyoo. De prijs bedraagt 9,95 euro voor boeken of tijdschriften. Wil je zowel tijdschriften als boeken lezen dan betaal je 14,95 euro. De eerste maand is gratis om zo kennis te maken met de dienst.

Bruna Bliyoo

Bliyoo wordt gezien als Spotify voor e-books. Je kan met de app zowel op je smartphone als op je tablet lezen en binnenkort wordt het aanbod uitgebreid met de Bliyoo reader. Je kan met een opzegtermijn van een maand het abonnement elke maand opzeggen. De Bruna wil aan het eind van het jaar 125.000 abonnees hebben.

Wanneer een e-book of tijdschrift is gedownload vanuit Bliyoo kan de gebruiker het op alle ondersteunende apparaten lezen. Hiervoor is geen internetverbinding meer nodig. Met de nieuwe dienst wil Bruna het illegaal downloaden van e-books tegenaan. Voordat de applicatie is uitgebracht is er twee maanden lang getest met de app in België en Nederland.

bliyoo

Om Bliyoo te realiseren wordt er samengewerkt met meerdere uitgevers. Het blad ‘Linda’ zal niet verschijnen in de app, maar tijdschriften als Donald Duck, Libelle en Voetbal International zijn wel in de app te vinden. Over een maand moet de applicatie 10.000 boeken en tijdschriften aan kunnen bieden.

De Bruna Bliyoo app is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Leeslounge
Leeslounge
Ontwikkelaar: Yellowmind bv
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel