Relive: breng je fiets- en wandel-activiteiten tot leven met toffe app

Een toffe 3D-perspectief video als eindresultaat van je rondje hardlopen of fietsen. Met de gratis app Relive kun je van je workout direct een video laten maken die je route in vogelvlucht voor je samenvat. Daarbij is de applicatie van nog meer mogelijkheden voorzien.

Relive

De app Relive gebruik je naast een andere tracking app voor bijvoorbeeld hardlopen of fietsen.
Als je Relive start vraagt deze ook welke app je gebruikt om statistieken bij te houden. Het werkt onder andere samen met Strava, Endomondo, Garmin en Polar, maar je kunt ook aangeven dat je een andere app gebruikt. Het doel van de applicatie is dat je een interactieve video samenstelt van de tocht die je hebt afgelegd. Je ziet in vogelvlucht je track uitgestippeld, in 3D-perspectief.

Bij Relive koppel je eerst je account met je tracker app. Als voorbeeld heb ik Endomondo met Relive getest met het hardlopen. Normaal ben ik een mooi weer loper, maar voor DroidApp maakte ik een uitzondering. Toen ik de ronde had gemaakt met Endomondo, moest ik heel even geduld hebben tot deze route ook in Relive beschikbaar kwam. Dit wordt trouwens door Relive ook aangegeven.

Als je Relive video beschikbaar is, is het mogelijk om deze aan te passen. Je kunt je sessie een naam geven waarbij je de keuze hebt uit twee lettertypes. Maar je kunt ook foto’s toevoegen die je onderweg hebt gemaakt en zelf muziek toevoegen. Voor dit laatste moet je wel lid worden van de Relive Club. Dit kost €9,- per maand of €90,- per jaar. Een ander extraatje hiervan is om oude activiteiten toe te voegen en te bewerken. Als je video af is kan je deze bekijken en zie je ook de afstand van je route. Als filmpje zie je de route op een satellietbeeld en kun je dit ook delen op social media. Zo heb je een leuke manier om je sessie te delen.

Downloaden

Je kunt de Relive app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Relive: Run, Ride, Hike & more
Relive: Run, Ride, Hike & more
Ontwikkelaar: Relive B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel