Rondje app: een toffe GPS-tracker met uitgebreide mogelijkheden

Het bijhouden van je rondje hardlopen, fietsen, wandelen of een andere activiteit; dat kan met vele apps. Een recent uitgebrachte app van Nederlandse bodem is de app Rondje. Met deze applicatie krijg je gelijk ook toegang tot een reeks handige functies.

Rondje

Een nieuwe applicatie van een Nederlandse ontwikkelaar; dat is Rondje. Met de app Rondje kun je je sportprestaties bijhouden in een stijlvolle applicatie. Het gaat bijvoorbeeld om een rondje hardlopen, wielrennen, fietsen, wandelen of een andere bezigheid. Tevens kun je ook je autoritten bijhouden met deze toepassing. Bij het starten van de app verschijnt er een scherm waar je doorheen kunt swipen en zo de verschillende bezigheden kunt selecteren.

Kers op de taart, is de ondersteuning voor verschillende platformen. Je kunt je activiteiten niet alleen terugzien in de app, waarvoor je overigens niet eens een account hoeft aan te maken, maar ook synchroniseren. Rondje laat je je gegevens synchroniseren met Google Fit. Tevens is het mogelijk om je rondjes te delen, te importeren of te exporteren zodat je ze later nog eens kunt bekijken, of met andere kunt uitwisselen. Handig, als je bijvoorbeeld een mooie fietsroute wilt delen.

Aan het eind van je rondje krijg je in de app een grafiek te zien, samen met natuurlijk de route die je hebt afgelegd. Voor het opnemen van een route is niet perse een internetverbinding nodig, de telefoon maakt gebruik van GPS.

Downloaden

De Rondje app kost je eenmalig 1,99 euro, maar tijdelijk is deze voor 99 eurocent te downloaden uit de Google Play Store. Je kunt de app direct op je Android-apparaat installeren via onderstaande button.

Rondje GPS Wandelen en Fietsen
Rondje GPS Wandelen en Fietsen
Ontwikkelaar: Appmanschap
Prijs: € 1,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel