Send Text: deel snel geselecteerde tekst met iedere app

Hoewel sommige telefoons een handige ingebouwde tool ervoor hebben, is het kopiëren en versturen van tekst op een Android omslachtig. Met de app Send Text wordt dit makkelijker gemaakt en verstuur je razendsnel je tekst met een willekeurige app.

Send Text

Send Text maakt het selecteren, kopiëren en versturen van een tekst gemakkelijker dan ooit tevoren. Sommige Android-toestellen geven je snel toegang tot het klembord, maar bij veel toestellen ontbreekt nog deze mogelijkheid. Voor de werking is geen root nodig, dus je kunt direct installeren en beginnen.

Je selecteert in een willekeurige app de tekst die je wilt versturen. Vervolgens kies je in het venster met opties ‘StuurTekst’. Daarna kan je kiezen of je de tekst met een bepaalde app wilt versturen of op het klembord wilt plakken. Bij het kopiëren naar het klembord verschijnt er in je notificatiebalk een melding vanwaaruit je de tekst direct kunt delen met een app.

Downloaden

Send Text is gratis te downloaden en bevat geen advertenties. Via onderstaande button kan je de applicatie downloaden uit de Google Play Store.

Stuur Tekst
Stuur Tekst
Ontwikkelaar: Arno den Hond
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel