Shabaam app laat je gave GIF’jes maken met je eigen stem

Bij sommige GIF’jes hoor je in je hoofd de emotie al. Met de Shabaam app kun je uit een enorm aanbod van gifjes kiezen en hier zelf je eigen stem onder zetten. Dit maakt een gifje nog leuker! Deze vermakende app laat je ook direct je eigen gifje delen met je vrienden.

GIF’jes met geluid

GIF’jes zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Via verschillende chat-apps zoals WhatsApp kun je inmiddels een GIF sturen om bijvoorbeeld een reactie ergens op te geven of een gevoel te delen. Anders dan bij video’s worden gifjes in een loop afgespeeld en zit hier doorgaans geen geluid bij. De app Shabaam brengt hier verandering in en laat je GIF’jes personaliseren. Deze app kwamen we zojuist tegen en moesten we met je delen :).

Shabaam app

Je kunt met de Shabaam app kiezen uit een enorme hoeveelheid gifs. Je kunt zien welke op dit moment populair zijn, maar je kunt ook de zoekfunctie gebruiken of kiezen uit de vele categorieën. Heb je eenmaal een gifje gekozen, dan kun je op het plaatje tikken zodat je hiervan een voorvertoning ziet. Door op de grote opname-knop te drukken kun je vervolgens je eigen stem of geluid opnemen die direct onder het gifje wordt gezet.

Als je niet tevreden bent, start je de audio-opname gewoon opnieuw, of een ander gifje kiezen. Ben je wel tevreden, dan kun je deze direct met je vrienden delen via de sociale netwerken of een andere app. Hij wordt ook opgeslagen dan op je telefoon, zodat je hem via de Shabaam app kunt bekijken, of in de galerij van je smartphone. Overigens is het goed te weten dat het gifje met geluid uiteindelijk opgeslagen wordt als MP4-bestand omdat het .gif formaat geen ondersteuning biedt voor geluid.

Downloaden

Je kunt Shabaam helemaal gratis en zonder advertenties downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Shabaam - GIFs with sounds!
Shabaam - GIFs with sounds!
Ontwikkelaar: Seconde Motions
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel