Snap Swipe Drawer: vanaf nu overal toegang tot je favoriete widgets

Widgets, wie heeft ze niet. Iedereen maakt wel gebruik van één of meerdere widgets op zijn homescreen. Denk hierbij alleen al aan het klokje die je in beeld hebt. Daarnaast zijn er nog veel meer widgets. Het probleem is alleen dat deze widgets al snel in de weg zitten op je homescreen omdat ze relatief veel ruimte in nemen. Heb jij hier ook last van? Lees dan zeker even verder voor een eenvoudige oplossing, want die heb je met Snap Swipe Drawer.

Snap Swipe Drawer

De applicatie die er vanaf nu voor zorgt dat je nooit meer ruimte tekort komt op je homescreen is Snap Swipe Drawer. De manier waarop Snap Swipe Drawer dat voor elkaar krijgt is net zo eenvoudig als het uitvouwen van de notificaties. Door middel van een verborgen knop boven in het scherm kan je met een veeg beweging een lijst met zelf gekozen widgets open vouwen waardoor je ze niet meer op je home screen hoeft te plaatsen.

Snap Swipe Drawer

Aanpassen

De positie van de verborgen knop is in te stellen op drie posities die elk 1/3 van de breedte van het scherm in beslag zal nemen. Dit betekent dat 1/3 van de breedte niet meer te gebruiken is voor het open vouwen van de meldingenlijst. Daarnaast kan je zelfs aangeven dat deze app ook op het lockscreen gewoon moet werken.

Widgets

In de gratis versie heb je de mogelijkheid om drie widgets toe te voegen aan de app. Dit is echter uit te breiden met een in-app aankoop van een licentie voor de app. Deze licentie kost je dan eenmalig €2,24. Snap Swipe Drawer is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Snap Swipe Drawer
Snap Swipe Drawer
Ontwikkelaar: Appsbuyout Dev
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel