Calendar Widget Agenda: nieuwe strakke kalender op je homescreen

Wanneer je een druk bezet persoon bent, dan heb je vast een agenda widget op je startscherm geplaatst. Nu is er met de standaard widgets vaak niet gek veel mis van je agenda app, maar het kan natuurlijk altijd mooier. Calendar Widget: Agenda is zo’n widget die je agenda er fraai laat uitzien op je startscherm.

Calendar Widget: Agenda

Calendar Widget: Agenda maakt gebruik van de Google Agenda. Al je afspraken, verjaardagen en het weer wordt gesynchroniseerd met Google Agenda. Je kunt zelf bepalen of je bijvoorbeeld verjaardagen of het weer laat zien in de widget.

Het fraaie van deze widget is dat je zelf een thema kan maken. Zo kun je zelf een achtergrondkleur geven aan de widget, de headers kun je aanpassen en ook de kleur van de tekst kun je aanpassen. Tijdens het maken van een geschikte widget zie je wat reclame, maar in de widget zelf op je homescreen krijg je geen reclame te zien.

Downloaden

Calendar Widget: Agenda is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De app biedt in-app aankopen voor €1,39 – €1,91 per item.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel