Eurovision Song Contest 2018 app geeft je alle informatie over het Songfestival

Vanavond, op dinsdag 8 mei wordt de 63e editie gehouden van het Eurovisiesongfestival. Dit jaar mag Waylon voor Nederland zich vertegenwoordigen. Wil je alles weten, de inzendingen bekijken en leuke selfies delen, dan kun je nu terecht in de Songfestival app voor 2018.

Songfestival app voor 2018

Voor de liefhebbers van het Songfestival is het moment weer aangebroken. Vanavond, op dinsdag 8 mei, zal de eerste halve finale gehouden worden van het Eurovision Song Contest. Op donderdag 10 mei is de tweede halve finale, waarin Waylon op zal treden namens Nederland. Sennek, de deelname voor België zal tijdens de eerste halve finale optreden.

Songfestival app 2018

Met de Songfestival app, ook wel Eurovision Song Contest app genoemd, kun je alles volgen rondom het Songfestival. In de applicatie krijg je de mogelijkheid om de inzendingen van de verschillende landen te bekijken. Tevens kun je tijdens de uitzending informatie krijgen over de deelnemer, daarbij zie je ook live updates en krijg je in de app het laatste nieuws. De informatie in de app is Nederlandstalig.

Eurovision Song Contest app

In de app kun je ook een selfie maken en daarbij gebruik maken van verschillende filters. Hierbij kun je kiezen uit filters die te maken hebben met de zangwedstrijd. Je kunt ook herinneringen inschakelen voor als een nieuwe (halve) finale van start gaat. Bij de informatie over de deelnemers kun je trouwens ook direct de lyrics opvragen zodat je dankzij de songtekst mee kunt zingen. Je kunt ook direct het desbetreffende liedje aanschaffen.

Songfestival 2018 app

Het Eurovisie Songfestival wordt gehouden in de Portugese hoofdstad Lissabon. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Eurovision Song Contest
Eurovision Song Contest
Ontwikkelaar: digame GmbH
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel