SongPop 2: test je muziekkennis met je vrienden

SongPop was een game die drie jaar geleden enorm populair was. In juli werd de tweede versie aangekondigd en vanaf deze maand kan je de tijd doden met SongPop 2. Gaan we de muziekkennis weer op de proef stellen met onze vrienden?

SongPop 2

SongPop is een spel waarmee je een geluidsfragment krijgt te horen, en zo snel mogelijk het juiste antwoord moet geven. De vraag kan bijvoorbeeld gaan over wie de artiest is, of wat de naam van de track is. Met meer dan 100.000 nummers kom je de tijd voorlopig wel even door. Je kunt het in je eentje spelen tegen de computer, of de strijd aangaan met andere muziekliefhebbers. Een andere mogelijkheid is om je muziekkennis te testen met je Facebook-vrienden. Met de verschillende toernooien kan je het opnemen tegen honderden deelnemers tegelijk.

De beschikbare muziek is onderverdeeld in tientallen verschillende categorieën. Zo kan je kiezen uit klassieke rock, pop, hiphop of dance, maar ook uit verschillende collecties zoals jaren 70, 80, 90 of 2010. De ontwikkelaar van de game zegt elke week nieuwe muziek en nieuwe afspeellijsten aan SongPop 2 toe te voegen. Mocht je een nummer na een ronde direct willen aanschaffen, dan is dat mogelijk.

SongPop 2 is via onderstaande button te downloaden uit de Play Store.

SongPop Classic: Raad liedjes
SongPop Classic: Raad liedjes
Ontwikkelaar: FreshPlanet
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel