SystemPanel 2 bevat alle informatie die je wilt weten over je smartphone

Met SystemPanel 2 kun je jouw mobiele telefoon volledig monitoren. Zowel live data met een grafiek als het percentage van geheugen- en opslaggebruik. Maar je kunt ook alle technische gegevens zoals de software en hardware terugvinden van je smartphone.

SystemPanel 2

SystemPanel 2 is een mooie app die veel informatie over het verbruik en gebruik van je telefoon weergeeft. Je kunt namelijk ook grafieken bekijken met geschiedenis. Het beginscherm geeft een samenvatting van alle gebruiken. Als je meer informatie wilt over bijvoorbeeld het gebruik van de processoren dan kan je drukken op cpu. Zo krijg je live data te zien en krijg je inzicht in de werkzaamheden van je smartphone.

Via het menu kan je naar verschillende overzichten gaan. Als je kiest voor ‘live’ dan krijg je live data te zien van het cpu gebruik en zie je meteen welke app het meeste gebruikt. Verder kun je de geschiedenis van verschillende verbruiken zien in grafieken. Maar ook is er een overzicht van de apps waar je ook terug kunt zien welke apps waar rechten tot hebben.

En om je van alle informatie te voorzien is er ook nog een overzicht met alle informatie van je telefoon zoals: opslag, batterijstatus, en nog veel meer. Kortom een handige monitoring app waar je enorm informatie in terug kunt vinden.

Downloaden

Je kunt SystemPanel 2 gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

SystemPanel 2
SystemPanel 2
Ontwikkelaar: NextApp, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel