Tapperuse app: je dagje weg betalen per minuut

Je zoon of dochter wil graag weer naar de dierentuin. Maar na het zien van de olifanten heeft hij of zij het wel weer gezien. De app Tapperuse speelt hierop in. Geen dagticket kopen, maar inchecken met de Tapperuse app en betalen per minuut.

Tapperuse app

We kwamen van de week de app Tapperuse tegen. Deze applicatie voorkomt dat je teveel moet betalen voor je dagje weg. Je tapt met je mobiel in bij binnenkomst en tapt uit als je weer vertrekt. De tijd dat je binnen bent stopt dan ook en de betaling verloopt achteraf, via AfterPay, ofwel tik af. Dit is vooral interessant als je niet de hele dag in een dierentuin, pretpark of speeltuin wilt lopen.

Tapperuse app

Van iedere activiteit zie je wat de prijs per minuut bedraagt, samen met de maximale dagprijs. Je betaalt daarmee nooit meer dan de vastgestelde dagprijs. Uittappen gaat middels GPS, waarbij gekeken wordt naar je locatie. Tevens zijn er sommige locaties waar je bij de kassa kunt uittappen.

Tapperuse

Er zijn vele locaties in Nederland en ook België. Denk aan Avifauna, De Uithof, Bobbejaanland, verschillende klimbossen, fiets- en autoverhuurders en Plopsaland. Ook een aantal sauna’s en musea vind je terug in de Tapperuse applicatie. Tevens werkte de app tijdens de Vakantiebeurs van dit jaar.

Je kunt de Tapperuse app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Tapperuse - Even samen eropuit!
Tapperuse - Even samen eropuit!
Ontwikkelaar: Tapperuse B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel