Texpand: een super handige app om snel tekst in te voeren

Stel dat je toevallig koning bent en een nogal lange naam hebt. Je hebt zo’n dag dat je 25 e-mails moet schrijven en degene die dat normaal voor je doet is op vakantie. Het is aardig tijdrovend om onder elke e-mail “Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg” te tikken op je smartphone. Texpand laat je eenvoudig tekst aanvullen door een snelkoppeling aan te maken die jezelf makkelijk vindt.

Texpand

In de gratis versie van Texpand kun je tot 10 snelkoppelingen aanmaken en is met zowel een virtueel toetsenbord als een fysiek toetsenbord te gebruiken. Zelfs Bluetooth toetsenborden worden ondersteund. Voordat je de applicatie kunt gaan gebruiken, dien je wel een aantal instellingen te veranderen, anders werkt de applicatie niet.

Hoe werkt het precies? Je opent de applicatie en voegt een snelkoppeling toe. Wanneer je de snelkoppeling bijvoorbeeld bij WhatsApp intypt, krijg je de button te zien om je snelkoppeling in te voegen. Ook is het mogelijk om variabelen in te voegen, zoals bijvoorbeeld de datum van vandaag. Als je je snelkoppeling hebt ingevoegd is het uiteraard mogelijk om deze ongedaan te maken.

Downloaden

De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Texpand Pro kun je aanschaffen voor €3,29. Texpand Pro biedt een aantal extra’s zoals ongelimiteerd snelkoppelingen toevoegen. Downloaden kan via onderstaande button.

Texpand: Text Expander
Texpand: Text Expander
Ontwikkelaar: Isaias Matewos
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel