Theoriecursus auto: je theorieboek altijd binnen handbereik

Als je binnenkort je theorie-examen hebt voor je rijbewijs is de app Theoriecursus auto erg handig. Ook als je je rijbewijs al wel hebt, is de app handig. Wij nemen de applicatie uitgebreid onder de loep in deze review.

Voor het theorie-examen is er om je te helpen de applicatie Theoriecursus auto. Theoriecursus auto is een uitgebreide applicatie waarmee je je kennis kan bijspijkeren of opdoen voordat je aan het examen begint. De applicatie geeft je overzicht in de regels en informatie rondom het autorijden.

Theoriecursus Auto Theoriecursus Auto

In de applicatie is alle informatie gesorteerd op categorie. Elk onderdeel is terug te vinden onder een apart tabblad. De applicatie is geheel gratis te gebruiken, maar heeft geen mogelijkheid tot het maken van oefenvragen of proefexamens. Theoriecursus auto is vooral handig om snel wat op te zoeken zonder heel het theorieboek erbij te pakken.

We hebben de applicatie niet kunnen betrappen op grote fouten, hoewel soms een pagina niet geladen lijkt te worden. Echter is dit geen vaak voorkomend probleem. De applicatie van Theoriecursus auto bevat soms ietwat lange teksten, waar een regel witruimte geen kwaad zou kunnen.

De hoeveelheid informatie die in de applicatie is te vinden doet niet onder voor het theorieboek eigenlijk. Soms worden teksten voorzien van afbeeldingen waarmee een bepaalde situatie duidelijker wordt. De snelheid van de applicatie kan beter af en toe, maar de applicatie scoort een dikke voldoende.

Theoriecursus Auto Theoriecursus Auto

Ook fijn aan de applicatie van Theoriecursus is dat de applicatie offline te gebruiken is. Zo kan je dus ook op vakantie (ook al wil je dat liever niet) leren voor je theorie-examen. De applicatie Theoriecursus auto heeft geen toegang nodig tot privé of dergelijke.

Theoriecursus auto is een aanrader voor degenen die altijd en overal even hun verkeerskennis bij willen spijkeren. Daarnaast kan de applicatie ook een aanrader zijn als je je rijbewijs al hebt. Theoriecursus auto is gratis te downloaden uit de Google Play Store en is 1,1 MB groot. De applicatie werkt vanaf Android 2.2 Froyo en hoger.

Theoriecursus auto
 • 7/10
  Vormgeving - 7/10
 • 7/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 7/10
 • 7/10
  Mogelijkheden - 7/10
 • 7.6/10
  Snelheid - 7.6/10
 • 9.7/10
  Privacy - 9.7/10
7.7/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Uitgebreid
 • Gratis
 • Offline te gebruiken

Minpunten

 • Kleine bugs
 • Te weinig witruimte

Lees ook

Reageer op dit artikel