Verkeersles: uitgebreide app om je te helpen bij je auto theorie-examen

Het leren voor je autotheorie-examen is een flinke opgave omdat er van alles bij komt kijken. De app ‘Verkeersles’ helpt je hierbij en is een handige manier om je goed voor te bereiden op het CBR rijexamen. De applicatie gaat verder dan het theorieboek zodat je overal en altijd je kennis kan bijspijkeren. Met de app ‘Verkeersles’ heb je alle informatie op je smartphone staan die je moet leren om rijbewijs B te halen.

Onlangs schreven we al over de applicatie ‘Theoriecursus auto’ waarbij je de verkeersregels en overige informatie op je smartphone kan raadplegen. In de Play Store is nu een nieuwe applicatie uitgebracht onder de naam ‘Verkeersles’. Met de app ‘Verkeersles’ word je misschien wel de beste verkeersdeelnemer!

verkeersles android

Mogelijkheden

Om te beginnen, wat opvalt aan de applicatie ‘Verkeersles’ is dat de teksten met informatie niet alleen in het Nederlands beschikbaar zijn. De app biedt de teksten ook aan in het Engels. Met de app ‘Verkeersles’ leer je de betekenis van de verschillende verkeersborden in Nederland, maar kan je ook je kennis hiervan testen. De verkeerstheorie bevat praktische toepassingen met veel voorkomende situaties in het verkeer. Daarnaast vind je er de verkeersregels, alles over wegmarkeringen en het gebruik van de weg, verkeerstekens en alles wat je moet weten over het gebruik van je auto.

verkeersles

 

Examens

Verkeersles geeft de mogelijkheid om oefenexamens te maken in de applicatie. In totaal zijn er 12 examens te vinden met elk 30 vragen, om je zo goed voor te bereiden op het CBR-examen. Het voordeel van de applicatie ‘Verkeersles’ is dat je na het downloaden van de applicatie geen netwerkverbinding meer nodig hebt, waardoor je de applicatie overal kunt gebruiken en de examens kunt maken.

verkeersles

Verkeersles

Verkeersles heeft de wijzigingen uit de verkeerswet en verkeersregels die in 2013 zijn doorgevoerd, uiteraard toegepast in de applicatie. Hierdoor heb je met Verkeersles de meest recente informatie op je smartphone staan. Ondanks dat de applicatie 141MB groot is, heb je geen kosten meer achteraf en kan je waar je ook bent de toepassing gebruiken. Via onderstaande button kan je ‘Verkeerles’ downloaden uit de Google Play Store voor €1,59.

Verkeersles CBR rijles theorie
Verkeersles CBR rijles theorie
Ontwikkelaar: PiecesOfMyMind
Prijs: € 1,59

Lees ook

Reageer op dit artikel