Rijbewijs Trainer app helpt je met het CBR theorie-examen

Een nieuw uitgebrachte applicatie helpt je met het behalen van je theorie-examen. Of je nou bezig bent voor de auto, motor of scooter; de Rijbewijs Trainer app helpt je hierbij. De app stoomt je klaar voor het theorie-examen bij het CBR.

Rijbewijs Trainer app

De Rijbewijs Trainer app laat je spelenderwijs studeren voor het CBR-examen. Naar eigen zeggen beschikt de applicatie over duizenden examenvragen. Deze vragen zijn in de stijl van het CBR. De app kenmerkt zich door het eenvoudige, maar duidelijke design.

De vragen worden afgestemd op het soort rijbewijs dat je wilt behalen. Je kunt kiezen uit auto (B), motor (A) en scooter (AM). Je krijgt 25 vragen rondom gevaarherkenning en 40 vragen rondom verkeersregels. Je krijgt direct te zien of je een antwoord fout of goed hebt. Ook heb je per vraag een maximum tijd.

In de applicatie kan je ervoor kiezen om na elke vraag een pauze in te lassen. Op deze manier krijg je een toelichting bij het goede antwoord. Het eerste examen is gratis, daarna betaal je voor 1 theorie-examen 1,99 euro, 4,99 euro voor 3 examens of 9,99 euro voor twintig theorie-examens. De applicatie is op moment van schrijven vrij van advertenties maar er wordt naar gekeken om meer vragen gratis beschikbaar te maken maar dan met reclame.

Mocht je eerder al geslaagd zijn voor het examen, dan kan je altijd met deze app nog je geheugen opfrissen. Eerder bespraken we op DroidApp ook al andere rijles-apps; Verkeersles en Theoriecursus auto.

Rijbewijs Trainer: CBR Theorie
Rijbewijs Trainer: CBR Theorie
Ontwikkelaar: Bizboard
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel