Vehicle Dashboard Symbols app geeft je uitleg van lampjes op je dashboard

Je bent de straat nog niet uit of er begint een lampje op je dashboard te branden. Vehicle Dashboard Symbols is een applicatie die je precies vertelt wat de lampjes op je dashboard van je auto nou eigenlijk betekenen. Of het lampje nou groen, geel of rood is, deze app bevat de informatie die je nodig hebt.

Lampjes op het dashboard

Tijdens het rijden kan het zomaar gebeuren dat er een lampje oplicht op je dashboard. Groen is onschuldig, geel is een waarschuwing en de rode icoontjes duiden doorgaans op een acuut probleem. Maar wat betekenen de icoontjes ook alweer? Je kunt natuurlijk de handleiding van je auto doorbladeren, maar met de app Vehicle Dashboard Symbols kan je voortaan nog sneller opzoeken wat dat ene lampje ook alweer betekent.

Vehicle Dashboard Symbols app

Je kunt in de app kiezen voor afbeelding-symbolen, tekst-symbolen en afkortingen. De vierde optie is een overzicht met telefoonnummers die je in geval van pech en dergelijke misschien nodig kunt hebben. Echter heb je niet veel aan deze nummers omdat die niet voor de Nederlandse en Belgische markt zijn. Bij de afbeelding-symbolen kan je het lampje op je dashboard vergelijken met het icoontje in de app. Door op een resultaat te tikken opent zich een uitgebreidere uitleg met wat het precies betekent.

Goed om te weten is dat de applicatie niet in het Nederlands is, maar enkel in het Engels. Mocht je niet (altijd) je handleiding van de auto in de buurt hebben, dan kan deze app je wellicht toch verder helpen. De Vehicle Dashboard Symbols app kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Vehicle Dashboard Symbols
Vehicle Dashboard Symbols
Ontwikkelaar: DashboardSymbols.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel